Behúň Ramas zelený

1m

Behúň s protišmykovou vrstvou v pestrých farbách s moderným vzorom. Zušľachtené vlákno koberca je veľmi mäkké a príjemné na dotyk. Obšitie behúňa je ZDARMA. 29 RAMA (ONYX)


Na tento produkt sa nevzťahuje 14 - dňová zákonná lehota na vrátenie tovaru, keďže ide o tovar na zákazku.

Ak potrebujete poradiť, zavolajte nám +420 773 005 600 (po-pia, 8-15h)

19,10 €
S DPH
Doprava zdarma
ZVOĽTE šírku behúňa: 100 cm
Množstvo
Doba dodania do 10 pracovných dní.

Platba kartou Heuréka - Ověřeno zákazníky



Vlastnosti koberca:
Farby koberca: zelená
Typ priadze: Polypropylen Heat Set
Výška koberca: 6 mm (+ - 1 mm)


Koberce radíme podľa použitého materiálu do dvoch skupín a to na koberce syntetické a prírodné.

Syntetické koberce


Syntetické koberce sú vyrobené z umelých materiálov, ako napríklad polyamid, polypropylén (PP), polyakryl (PA) a polyester (PES).
Podľa druhu spracovania vlákna sa delia na koberce Heat Set, Heat set Friese, Heat set Shaggy, Viskóza, Akryl a pod. Tieto koberce sa vyznačujú výbornými úžitkovými vlastnosťami, nízkou cenou a odolnosťou proti roztočom.
Heat Set - vlákno je 100% syntetické a prechádza zložitým procesom tepelného vylepšenia, čo spôsobuje, že je trvanlivejšie. Vďaka tzv. otvorenému koncu vlákien je koberec mäkší a príjemnejší na dotyk. Priemerná dĺžka tohto typu vlasu koberca je cca 10-12 mm. Hmotnosť sa pohybuje zvyčajne 1,5-2 kg / m².
Heat Set Friesee - tieto koberce patrí do skupiny zušľachtených kobercov a to do tzv. skupiny Heat - Set. Tu však rozdiel spočíva v samotnej konštrukcii vlákna a je pomerne ľahko rozoznateľný. V prípade kobercov Frisee je každý zväzok zložený z mnohých jednotlivých prameňov zvinutých okolo svojej osi a striedavo stočených okolo seba (tento výrobný proces sa nazýva - curling).
Heat set Shaggy - priadze používané na ich výrobe je syntetická. Hrúbka použité nite býva rôzna a každý výrobca ponúka niekoľko desiatok typov priadze Shaggy, vďaka čomu je ponuka veľmi bohatá. Dĺžka vlasu sa pohybuje od 2cm do 5cm.
Viskóza - koberec z viskózy sa vyznačuje veľmi vysokou hustotou rúna, ktoré môže mať u niektorých typov až 1.100.000 zväzkov / m². Farebná viskózová vlákna sú najdokonalejšou imitáciou skutočného hodvábu. Majú vysoký lesk, sú mäkká a jemná na dotyk a v neposlednom rade sú antistatická. Koberce viskózového typu s vysokým vlasom sa vyznačujú vysokou hustotou a spravidla sa tkajú z dvoch, alebo viacerých druhov lesklých polyesterových vlákien.
Akryl - tieto koberce pôsobí živým dojmom a sú veľmi príjemné na dotyk. Rúno kobereca je vyrobené z umelých vlákien, ktoré prešli zložitým výrobným procesom, vďaka čomu získali tepelnú stabilizáciu a dokonale imitujú prírodný hodváb. Akrylová vlákna sú antistatická, takže počas používania nevytvárajú statickú elektrinu. Vzhľadom k dĺžke rúna majú tiež vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti.


Koberce z prírodných vlákien


Sú to koberce z prírodných vlákien ako je vlna, bavlna, hodváb, sisal či tráva. Vyznačujú sa výbornými izolačnými schopnosťami, príjemným povrchom, schopnosťou regenerácie po zaťažení a odolnosťou proti znečisteniu. Aj po dlhodobom zaťažení sa prírodné vlákno dokáže regenerovať a vlas sa vráti do pôvodného stavu. Nevýhodou je pĺznutie koberca, náročnejšia údržba a tiež podstatne vyššia cena ako u kobercov syntentických.


Upozornenie


Vzhľadom k veľkému množstvu sortimentu sa môže stať, že Vami zvolenú veľkosť koberca nemusí mať výrobca skladom. V tomto prípade Vás budeme okamžite kontaktovať s náhradným termínom dodania.

Dĺžku behúňa je možné objednať s presnosťou na centimetre.

Je nutné pamätať, že sa vzor na behúni môže líšiť v závislosti od zvolenej šírky. Pri vzorovaných behúňoch nedokážeme ovplyvniť umiestnenie daného vzoru na odstrihnutom kuse. Fotografie sú ilustračné, behúne môžu mať obšitie v inom odtieni, než je u produktu znázornené, vždy ale ladí s daným vzorom.

Pri strihaní behúňov môže dôjsť k miernej odchýlke od pravého uhla, či dĺžky a to rádovo v milimetroch.

Tabuľka dát

Použitie:
Behúň
Na schody
behúne
bytové
Tvar:
Obdlžnikové
Metráž:
metrážové
Vzor kobercov:
so vzorom
Materiál:
Syntetický
polypropylén
Umiestnenie:
Interiérové
interiérové
Druh:
Metráž
Výška vlasu:
Krátky
Stredný
Vzor:
Abstraktný
Dopravné:
Dodanie zdarma
Predajca:
Koberce1.sk

Špecifické referencie

ean13
5414956552936

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Overený zákazník
15.05.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Od objednávky po doručenie na uvedenú adresu som mala informácie o plnení mojej objednávky.
Slabiny:
PredbehlZiadna
Celkový názor:
Chcela by som sa poďakovať touto formou za perfektne vybavenie mojej objednávky. Vrele doporučujem ďalším záujemcom. Mám možnosť porovnať s inou firmou a v prípade ďalšej objednávke.mozete počítať že sa opakovane obrátim na vás.siroky sortiment k výberu,ochota,podrobné informácie.
Avatar Overený zákazník
02.03.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
prehľadný a veľký výber tovaru
Avatar Overený zákazník
29.02.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle vybavenie, farby sedia, maximálna spokojnosť. Doporučujem aj iným. Určite si ešte niečo u vás kúpim.
Avatar Overený zákazník
01.02.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Mate krasny vyber kobercov informujete o stave objednavky co je velmi dobre a doruceny kpberrc bol vcas je krasny
Celkový názor:
Nevyhody ziadne
Avatar Overený zákazník
09.12.2019
4.504.504.504.504.50
Výhody:
-oceňujem rýchle vybavenie objednávky i doručenie koberca - veľmi ma potešilo, že mi bol dodaný krásne obšitý celkove som nadmieru spokojná s vašimi službami, opakovane sa na váš e-shop obrátim aj v budúcnosti
Celkový názor:
absolútna spokojnosť